Net als de wegen van een kudde soms ondoorgrondelijk kunnen lijken, zijn ook onze levenspaden niet altijd even duidelijk. Ben je het spoor even bijster en kan je wel wat wegwijs gebruiken? In een coachtraject leggen we samen met The Healing Herd de pijnpunten bloot en zoeken we naar jouw oplossingen.

Binnen de holistische visie worden mens en dier als een eenheid van lichaam, geest en ziel gezien. Deze eenheid van lichaam, geest en ziel kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele aspecten, die elkaar continue beïnvloeden en zich in het lichaam manifesteren. In deze optiek wordt een klacht of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie. Door te kijken naar het geheel van lichaam, geest en ziel streef ik ernaar om het lijden van mensen te verlichten. Vanwaar komt de kwaal, wat ligt aan de basis ervan, wat wil het vertellen, wat is er nodig...?

Ik doe dit door 'innerlijk te zien' of beter gezegd op intuïtieve wijze. Intuïtie - letterlijk vertaald uit het Latijn als 'innerlijk weten' - heeft in de loop der jaren almaar aan respect gewonnen. Neurologische studies hebben immers aangetoond dat vertrouwen op je intuïtie leidt tot het nemen van goede en gegronde beslissingen. En laat dit nu net ook de manier zijn waarop paarden reageren; intuïtief ofwel vanuit een buikgevoel.

Doorheen de sessies worden verschillende technieken en elementen verweven gaande van gesprekstechnieken, coaching met paarden, de natuur in al zijn facetten, meditaties, visualisaties en natuurlijke en energetische therapieën. Stuk voor stuk actieve geneeswijzen, d.w.z. dat de betrokken persoon het proces zelf zal moeten ondersteunen wil dit succesvol zijn. Zonder betrokkenheid, geen resultaat. Ik maak uitsluitend gebruik van natuurlijke middelen en doelgerichte therapieën, die aansluiten bij jouw unieke persoon waardoor genezing op een dieper niveau kan plaatsvinden. Bijkomend voordeel is dat ze geen vervelende bijwerkingen hebben. Vandaar ook dat ze zo goed in deze tijd passen en zo bijzonder goed werken voor gevoelige mensen, kinderen en dieren. Mens sana in corpore sano. Het is in het herstellen van het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest dat de kracht om te genezen en te helen ligt. 

Hoewel natuurlijke therapieën en coaching een grote impact kunnen hebben, wil ik evenwel benadrukken dat mijn aanpak zeker geen vervanging voor de reguliere geneeskunde is. Natuurlijke therapieën vormen slechts een globale aanvulling en ondersteuning op de klassieke geneeswijzen. Hebben jij of je kind een ernstig gezondheidsprobleem, consulteer dan zeker je huisarts!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Tarief

Eerste sessie        ​​​​Vervolgsessie​​​​​​​
Bloesemremedie
95 euro
75 euro
15 euro
Een sessie duurt gemiddeld 45 tot 75 minuten, al naargelang wat nodig is. Een kort coachtraject beslaat meestal een vijftal coachsessies en één terugkomsessie na een zestal weken.​​​​​​​ Indien nodig is een vervolgtraject mogelijk. Er wordt nooit op de paarden gereden. Ervaring met paarden is dus geen vereiste en ook angst voor paarden hoeft je er niet van te weerhouden. Ik ken mijn paarden door en door en begeleid jou op professionele wijze.